Tragedie la un târg de Crăciun. O tânără și-a pierdut viața după ce s-a electrocutat cu instalația unui brad

Author: Laura Macovei
Actualizat: 20 dec 2023, 15:23

O tânără și-a pierdut viața după ce s-a electrocutat cu instalația unui brad

 
Sursa: PixaBay

O tânără în vârstă de 28 de ani a mers la târgul de Crăciun pentru a se bucura de o atmosferă festivă, însă totul s-a terminat într-o tragedie. Aceasta și-a pierdut viața, după ce s-a electrocutat cu luminițele de Crăciun.

Tragedia a avut loc la data de 17 decembrie 2023 în orașul Dapitan, Filipine. Carmela Tutong, în vârstă de 28 de ani, era la târg împreună cu nepotul său în vârstă de cinci ani și admirau luminițele strălucitoare ale târgului de Crăciun din fața primăriei orașului.

Sfârșit tragic la un târg de Crăciun

În timp ce se plimba în târg, Carmela s-a așezat pe o balustradă de oțel pentru a se bucura de priveliște.

Într-un moment de neatenție, femeia s-a dezechilibrat și a căzut într-o grămadă de luminițe de Crăciun, moment în care a fost electrocutată de mai multe ori.

Imediat după incident, echipele de urgență au intervenit rapid pentru a o extrage pe tânără și au transportat-o la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Citește și: Incident șocant în București: Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 10. Prima ipoteză investigată

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Vreau doar să-i mulțumesc surorii mele pentru tot, în special pentru că mi-a iubit fiul ca și cum ar fi propriul ei copil. Vreau doar să o văd încă o dată pentru a-i spune cât de mult o iubim. Nu știu cum putem merge mai departe fără ea. Doare atât de tare ”, a transmis îndurerată sora tinerei, potrivit Mirror.

Un copil a ajuns de urgență la spital după ce a consumat ciocolată la un târg de Crăciun

O familie a decis să petreacă o zi relaxantă la Târgul de Crăciun din Mansfield, Marea Britanie, împreună cu copiii lor. Cu toate acestea, totul ar fi putut lua o turnură tragică.

Citește și: Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o fotografie cu Moș Crăciun la târgul de Crăciun de la Sibiu: ”Foarte frumos decorul, nu și prețul”. Tot ce trebuie să știi dacă vrei să-l vizitezi

Conform afirmațiilor tatălui, părea că ochii copiilor săi ies din orbite după ce au consumat o ciocolată. Există speculații atât din partea participanților la eveniment, cât și din mediul online, potrivit cărora ciocolata ar fi fost contaminată cu droguri, scrie The Mirror.

„Copiii au mâncat patru-șase pătrățele și, după o jumătate de oră, au început să râdă necontrolat. Fiul meu cel mic a fost afectat cel mai rău.

Tuturor celor patru copii ai mei le ieșeau ochii din cap, se simțeau rău și aveau amețeli. Am sunat la salvare, care a venit și l-a dus de urgență pe cel mai mic la Urgențe din cauza simptomelor sale”, a declarat bărbatul.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?