Tragedie pe DN 24 în Vrancea: O tânără de 22 de ani și-a pierdut viața și trei persoane au fost rănite, inclusiv un copil de 4 ani

Autor: Andrei Costanda

O tânără de 22 de ani a murit în accidentul produs în apropierea localității Tișița

Sursa: Monitorul de Vrancea

O coliziune între două autoturisme pe DN 24, în afara localității Tişiţa din județul Vrancea, a dus la decesul unei tinere de 22 de ani și rănirea altor trei persoane, inclusiv un copil de 4 ani.

Duminică seară, un accident rutier tragic a avut loc pe DN 24, în apropierea localității Tişiţa din județul Vrancea. O tânără de doar 22 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane, printre care și un copil de 4 ani, au fost rănite în urma coliziunii dintre două autoturisme.

O tânără de 22 de ani și-a pierdut viața în teribilul accident

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, accidentul s-a produs în jurul orei 19:22.

Victimele accidentului sunt două femei, un copil de 4 ani și un bărbat, care se aflau în cele două autoturisme implicate.

Declarațiile autorităților descriu scenele dramatice de la locul accidentului.

„Astăzi la ora 19:22 Dispeceratul SAJ a primit o solicitare pentru un accident rutier produs pe DN2 Tișița spre Tecuci în care au fost implicate două autoturisme. Spre locul solicitării au fost direcționate trei ambulanțe SAJ: două tip B2 și una tip C2.

La locul solicitării echipajele medicale de urgență au identificat cinci victime: doi bărbați conștienți ce prezentau escoriații- au refuzat transportul la spital; copil în vârstă de 4 ani conștient, ce prezenta traumatism cranian deschis, preluat de ambulanța C2 și transportat la spital; victimă de sex feminin în vârstă de 25 ani, conștientă, ce prezenta traumatism antebraț drept, care a fost preluată și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani de către o ambulanță SAJ tip B2; și o victimă de sex feminin în vârstă de 22 ani decedată”
, au declarat autoritățile.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Citește și: De ce a ales Serghei Mizil să îi taie mâncarea lui Irinel Columbeanu, la restaurant: „Nu mâncase de patru zile. E deprimant!”

Citește și: România va fi lovită de un nou val de căldură: Temperaturile vor urca până la 38 de grade Celsius

Celelalte victime au fost transportate la spital

Tânăra de 22 de ani, care și-a pierdut viața, nu a putut fi salvată în ciuda eforturilor depuse de echipele medicale. Cealaltă femeie implicată în accident, în vârstă de 25 de ani, a suferit un traumatism la antebrațul drept și a fost transportată de urgență la spitalul din Focșani.

Copilul de 4 ani, care a suferit un traumatism cranian deschis, a fost de asemenea transportat la spital pentru tratament. Șoferul uneia dintre mașini și minorul au suferit răni mai ușoare.

Toate cele patru persoane implicate în accident sunt din județul Vrancea. Echipele de poliție au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului. Autoritățile urmează să clarifice cauza coliziunii și să determine dacă au existat factori care au contribuit la producerea acestei tragedii.