Tragedie pe DN1! Un tânăr de 35 de ani a fost strivit între două TIR-uri în timp ce repara o pană

Author: Diana Ghita

Tânărul de 35 de ani a fost strivit între două TIR-uri

Sursa: bzi.ro

Accidentul s-a întâmplat în dimineața zilei de 18 iulie, pe DN1, mai exact pe centura de vest a municipiului Ploieşti.

Accidentul rutier s-a întâmplat pe DN1, în zona localităţii Brazi, din judeţul Prahova, în jurul orei 8:30.

Citește și: „Se auzeau strigăte de durere de la ei, din curte”. Cei doi polițiști, care și-au pierdut viața în accidentul din Cluj, au fost găsiți de fratele tinerei

Tânărul strivit între două camioane a murit pe loc

Înainte de a se produce tragedia, victima, un șofer de tir în vârstă de 35 de ani, repara o pană la partea din spate a autotrenului pe care îl conducea.

Acesta din urmă a fost lovit de un alt TIR, iar tânărul a fost prins între cele două camioane și a decedat.

,,Din primele verificări a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, la un moment dat a rămas în pană, pe banda nr.1 a sensului de mers Braşov către Bucureşti, moment în care un alt conducător de ansamblu de vehicule a intrat în coliziune cu cel oprit.

Conducătorul de 35 de ani se afla coborât în spatele vehiculului său, fiind prins între cele două tiruri. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului de 35 de ani”, declară Poliţia judeţeană Prahova pentru observatornews.ro

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Șoferul celui de al doilea TIR a fost, și el, rănit în urma accidentului.

Poliţia rutieră derulează cercetări pentru a stabili toate cauzele şi circumstanțele în care a avut loc accidentul rutier. După producerea accidentului, a fost blocat traficul pe DN1. Traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare, prin localitatea Negoeşti.

Un alt TIR a spulberat luni, 17 iulie, patru autovehicule în vestul țării, într-unul din ele se afla și un copil

Pe A1, pe raza județului Timiș, în apropiere de localitatea Margina, au fost implicate 11 persoane într-un accident rutier în lanț, provocat de un șofer de TIR care nu a observat în timp

util coloana de mașini.

Patru mașini s-au ciocnit consecutiv în urma impactului. Însă, au intervenit la timp 3 pompieri care se aflau în zonă. Până la sosirea ambulanțelor, aceștia au acordat primul ajutor victimelor. Printre cele 11 persoane, din mașinile avariate, se afla și un copil, iar o femeie a fost transportată la spital, deoarece era rănită.

,,În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”,

a declarat Alexandra Petrovici, inspector IPJ Timiș.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.