Tragedie pe DN7 din Arad: Un tânăr de 22 de ani a murit pe loc după ce prietenul său de 18 ani a intrat în coliziune frontală cu un TIR

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 30 iul 2024, 19:13

Un tânăr de 22 de ani a murit după ce prietenul său de 18 ani a fost proiectat frontal într-un TIR

Sursa: Observator News

O clipă de neatenție și viteză excesivă au dus la o tragedie pe DN7, în apropierea localității Cicir din Arad, soldată cu un mort și mai mulți răniți, printre care și un bebeluș.

Un accident devastator a zguduit ieri județul Arad, când un tânăr de 18 ani a pierdut controlul mașinii pe drumul național 7, cunoscut pentru traficul său intens și coloanele frecvente de vehicule.

Pasagerul de pe scaunul din dreapta a murit pe loc

Accidentul, care a avut loc în apropierea localității Cicir, a implicat două autoturisme și un TIR, rezultând într-o tragedie în care un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, iar alte trei persoane, inclusiv un bebeluș de șase luni, au fost transportate la spital.

Conform relatărilor martorilor și autorităților, drumul național 7 este adesea supraaglomerat, iar șoferii care se află la capătul coloanelor aprind luminile de avarie pentru a fi vizibili. În ciuda acestei precauții, tânărul de 18 ani, din lipsă de experiență și datorită vitezei excesive, nu a observat o mașină oprită și a provocat un accident în lanț.

Impactul inițial a fost atât de puternic încât autoturismul tânărului a fost aruncat pe contrasens, unde a fost lovit în plin de un TIR care circula regulamentar.

Forța coliziunii a propulsat vehiculul într-un șanț de pe marginea drumului. În mașina tânărului de 18 ani se aflau trei pasageri: un tânăr de 22 de ani, aflat pe scaunul din dreapta, care a decedat pe loc, o fată de 16 ani și un alt băiat de 18 ani, ambii răniți grav și transportați de urgență la spital.

Citește și: Când vor începe să se facă plățile pe cardurile de alimente. Românii vor primi 250 de lei înainte de marea recalculare din luna septembrie

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Citește și: Cine este iubita lui David Popovici. Tânăra a izbucnit în lacrimi după ce înotătorul a obținut aurul olimpic la proba de 200 metri liber

O mamă și copilul au fost transportați la spital

În vehiculul oprit, care a fost lovit de tânărul șofer, se afla o mamă și copilul ei de șase luni.

Și aceștia au fost transportați la spital pentru evaluări medicale, deși se pare că rănile lor nu sunt la fel de grave.

Toți cei trei șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative, excluzând posibilitatea ca alcoolul să fi jucat un rol în producerea acestei tragedii.

În prezent, familia tânărului de 22 de ani, decedat în accident, se pregătește pentru înmormântare.

Între timp, polițiștii investighează circumstanțele exacte ale incidentului, încercând să stabilească viteza cu care circula șoferul de 18 ani în momentul impactului.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.