Tragedie pe „Drumul Morții” E85, în Ialomița: Doi tineri de 27 și 19 ani și-au pierdut viața după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit frontal

Autor: Andrei Costanda

Alte două persoane au fost rănite, dar sunt stabile

Sursa: PresaSM

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite într-un accident rutier violent între un autoturism și un microbuz, pe DN 2 în județul Ialomița, în noaptea de joi spre vineri.

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2:50, un grav accident rutier a zguduit comunitățile din Ialomița, după ce un autoturism și un microbuz s-au ciocnit frontal pe Drumul Național 2 (E 85), între localitățile Movilița și Sinești.

Doi tineri și-au pierdut viața pe loc

Impactul devastator a luat viața a doi tineri, o femeie de aproximativ 27 de ani și un bărbat de 19 ani, lăsând în urmă durere și tragedie.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, echipele de salvare au fost alertate imediat după accident și s-au deplasat rapid la locul tragediei. La fața locului au ajuns o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijinite de două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Când au ajuns la locul accidentului, salvatorii au găsit o scenă de coșmar: patru victime, dintre care două erau inconștiente și încarcerate în fiarele contorsionate ale vehiculelor.

Din nefericire, cele două victime, o femeie de aproximativ 27 de ani și un tânăr de 19 ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare aplicate de echipajele de intervenție și au fost declarate decedate pe loc.

Citește și: O recunoști? Acum este una dintre cele mai cunoscute și talentate artiste din România: „Aici sunt eu cu mamina”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Restricții de trafic în București în acest weekend. Pe unde nu se va putea circula

Alte două persoane rănite în accident

Celelalte două persoane implicate în accident, conștiente și cooperante, au primit primul ajutor medical la fața locului, fiind apoi transportate de urgență la spitale pentru investigații și tratamente suplimentare. Una dintre ele a fost dusă la Spitalul Municipal Urziceni, iar cealaltă la o unitate spitalicească din municipiul București, starea lor fiind gravă, dar stabilă.

„La sosirea forțelor de intervenție, la fața locului au fost găsite 4 victime: două inconștiente și încarcerate, iar alte două conștiente, cooperante și neîncarcerate. Persoanele încarcerate (femeie cu vârsta de aproximativ 27 de ani și bărbat cu vârsta de aproximativ 19 ani) au fost extrase rapid dintre fiarele contorsionate, însă din păcate nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decedate. Persoanelor conștiente li s-a acordat primul ajutor medical calificat, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni, respectiv o unitate spitalicească din municipiul București, pentru investigații suplimentare”, a declarat ISU Ialomița.

Cauzele exacte ale accidentului sunt încă în curs de investigare, autoritățile urmând să stabilească toate circumstanțele care au dus la producerea acestei tragedii.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.