Tragedie pe Drumul Morții E85. O persoană și-a pierdut viața după impactul violent dintre un autoturism și un autobuz

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 aug 2024, 10:58

Încă o tragedie pe Drumul Morții E85. O persoană și-a pierdut viața

Sursa: moldovapress.ro

Un accident rutier grav a avut loc pe Drumul Morţii E85 în comuna Urecheşti, judeţul Vrancea. O persoană şi-a pierdut viaţa.

În urma impactului violent dintre un autoturism și un autobuz, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva victima. 

Citește și: Carambol pe Autostrada Soarelui! 13 mașini s-au ciocnit în drumul spre mare

Accident mortal la Urecheşti, în Vrancea

Tragediile se țin lanț pe Drumul Morții E85 . Potrivit Centrului Infotrafic, cel mai recent accident s-a produs pe DN 2 Buzău-Focșani, în zona localității Urechești, județul Vrancea.

În incident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Impactul a fost extrem de violent, iar autoturismul s-a răsturnat în afara șoselei. La faţa locului au intervenit de urgenţă medicii, pompierii, dar şi un elicopter SMURD. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, victima aflată în maşină nu a mai putut fi salvată.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Şoferul microbuzului a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar este în afara oricărui pericol. 

Dublă tragedie pe Drumul Morții E85

Drumul E85 este singura rută care leagă sudul ţării de Moldova și este renumit pentru numărul mare de accidente mortale. De fapt, numărul crucilor de pe marginea drumului este mai mare decât cel al bornelor kilometrice.

Citește și: Accident nocturn violent în Chiajna: Doi tineri care circulau pe un moped au fost loviți din plin de un autoturism

Sâmbătă dimineață, un alt accident a avut loc pe același drum care ia vieți. Un bărbat de 62 de ani a decedat, iar alte trei persoane au fost grav rănite și transportate de urgență la spital. 

„La accident au fost identificate 6 victime.O victimă în vârstă de 62 ani de sex masculin în stop cardio respirator a fost declarată decedată după aplicarea manevrelor de resuscitare avansate fără răspuns.Trei victime cu politraumatism prin accident rutier au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe(UPU) a Spitalului Județean Focșani.Două victime au fost evaluate de către echipajele medicale și au refuzat transportul la spital, ” a transmis purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, potrivit ziaruldevrancea

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.