Tragedie pe drumurile din Bihor: Trei persoane și-au pierdut viața după un teribil accident rutier

Autor: Andrei Costanda

Eforturile medicilor au fost în zadar pentru femeia însărcinată, fiica ei de 3 ani și celălalt șofer

O familie din Bihor a fost distrusă într-un teribil accident rutier, în urma căruia o mamă însărcinată și fiica ei de trei ani au murit pe loc, în timp ce tatăl și cealaltă fiică au scăpat cu viață.

Un accident tragic a zguduit județul Bihor, lăsând în urmă o scenă de coșmar și o familie distrusă. Un tată și-a pierdut soția însărcinată și fiica de trei ani într-o clipă fatidică, când mașina lor a fost implicată într-un grav accident rutier. Tragedia s-a petrecut după ce un șofer a intrat pe contrasens și a lovit frontal autoturismul în care se afla familia.

3 persoane și-au pierdut viața

Accidentul s-a produs pe drumul dintre localitățile Petid și Salonta. Potrivit autorităților, un autoturism a pătruns pe sensul opus de mers, provocând un impact violent cu mașina familiei. În urma coliziunii, autoturismul în care se aflau cele două fetițe și mama lor s-a răsturnat pe un câmp din apropiere.

Imediat după accident, mai multe echipaje de urgență au sosit la fața locului. Printre acestea s-a numărat și un elicopter SMURD, care a fost chemat pentru a transporta de urgență una dintre fetițe, care se afla în stare critică.

Din nefericire, eforturile medicilor de a resuscita celelalte trei victime – mama însărcinată, fetița de trei ani și șoferul celuilalt autoturism – au fost în zadar. Toate trei au fost declarate decedate la fața locului, în ciuda manevrelor susținute de resuscitare efectuate de echipajele medicale și paramedicale.

Tatăl fetițelor, care se afla la volan în momentul impactului, a fost singurul adult care a supraviețuit. Cu toate că a ieșit pe picioarele lui din mașină, el a fost martor la pierderea tragică a celor dragi și a fost cel care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Citește și: Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de marți, 13 august 2024: Cu câți lei se vinde moneda euro azi

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Ce spun vecinii jandarmului din Timișoara care și-ar fi pus capăt zilelor cu arma din dotare: „Era cu o domnișoară, nu era singur”. Tânărul în vârstă de 24 de ani nu a lăsat vreun bilet de adio

Celălalt șofer nu a încercat să evite coliziunea

Bărbatul a povestit că se întorceau de la o spălătorie auto și că a încercat să evite impactul tragând dreapta, însă mașina care venea din sens opus a continuat să se îndrepte spre ei, fără să încerce

să evite coliziunea.

„Am fost la spălătorie să spălăm maşina şi, când am venit înapoi, aici venea ăla pe contrasens şi am tras dreapta. Venea pur şi simplu spre mine. Am crezut că dacă trag dreapta, el trage şi el dreapta”, a relatat soţul femeii însărcinate.

Testele efectuate de polițiști au relevat că șoferul supraviețuitor nu consumase alcool înainte de accident, rezultatul testului etilotest fiind negativ.

Familia se pregătea să plece la muncă în Scoția, iar acest drum ar fi trebuit să fie unul dintre ultimele lor momente în România.