Tragedie pe o șosea din Hunedoara: Cinci tineri și-au pierdut viața într-un accident violent, după ce mașina s-a lovit frontal de un cap de pod

Autor: Andrei Costanda

Cei cinci tineri au murit pe loc

Un accident teribil a avut loc în județul Hunedoara, în apropierea localității Gelmar, unde cinci tineri au murit pe loc.

Seara trecută, un eveniment tragic a zguduit comunitatea din județul Hunedoara. Cinci tineri au murit într-un accident cumplit produs în apropierea localității Gelmar, un incident ce a lăsat martorii fără cuvinte, șocați de intensitatea impactului.

Cinci tineri morți pe loc în tragicul accident

Accidentul a avut loc când un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul vehiculului în timp ce încerca să depășească o altă mașină.

Potrivit informațiilor preliminare, viteza excesivă pare să fi fost principalul factor care a contribuit la pierderea controlului. În timpul manevrei de depășire, autoturismul a lovit un biciclist în vârstă de 15 ani, care circula pe aceeași direcție, și s-a izbit violent de un cap de pod aflat pe marginea șoselei. Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a rupt literalmente în bucăți, lăsând în urmă o scenă de nedescris.

La locul accidentului au sosit imediat echipaje de salvare, însă, din păcate, pentru cei cinci tineri aflați în autoturism nu s-a mai putut face nimic. Aceștia au murit pe loc din cauza rănilor extrem de grave suferite. Biciclistul lovit în timpul accidentului, un minor de 15 ani, a fost grav rănit și transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Starea sa este gravă, însă medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viața.

„În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi a patru pasageri din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea biciclistului, un minor în vârstă de 15 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Din septembrie, anumiți români urmează să primească pensii duble: Care sunt modificările, anunțate de Casa de Pensii, care vor avea loc din această toamnă

Citește și: Începând de luni, românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur: Dobânzile anuale pot ajunge până la 6,6%

Martorii au declarat că șoferul consuma alcool

Martorii oculari au fost martorii unor scene greu de descris. Unii dintre aceștia au relatat că atât șoferul, cât și pasagerii păreau să fie sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului. Această suspiciune a fost întărită de comportamentul lor observat înainte de impact. Poliția a demarat deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii tragediei și pentru a verifica dacă consumul de alcool a fost un factor determinant.

Acest incident tragic reamintește de pericolele vitezei excesive și ale condusului sub influența alcoolului, consecințele fiind, în acest caz, devastatoare. Comunitatea locală este îndoliată, iar ancheta continuă pentru a aduce mai multă lumină asupra circumstanțelor care au condus la această catastrofă.