Tragedie pe șoselele din Prahova! 15 persoane au fost implicate într-un grav accident rutier. Planul roșu de intervenție a fost activat

Author: Diana Ghita

Microbuzul și autoturismul s-au ciocnit pe DJ 101 F, în Valea Călugărească, Prahova

Sursa: ISU Prahova

În seara zilei de joi, 20 iulie, un microbuz și un autoturism s-au ciocnit pe un drum județean din Prahova. În urma accidentului, 15 persoane au fost transportate, de urgență, la spital. Dintre acestea, două femei au fost preluate de o ambulanță de terapie intensivă mobilă și de elicopterul SMURD.

La locul accidentului s-au prezentat zeci de medici

Citește și: Vărul lui Tzancă Uraganu, în comă la spital după ce a încercat să jefuiască un tir aflat în mers! Cum s-a petrecut totul

Cum s-a întâmplat tragedia 

Coliziunea a avut loc joi seara, pe raza comunei Valea Călugărească, din județul Prahova, mai exact pe DJ 101 F, unde un autoturism și un microbuz de transport persoane s-au lovit puternic.

În urma accidentului, traficul a fost blocat în zonă.

„Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit faptul că o tânără în vârstă de 24 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localităţii Valea Călugărească, din direcţia Dârvari către Valea Călugărească, a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani”, a relatat Poliţia Prahova, citată de Agerpres.

Imediat s-a activat Planul roșu de intervenție, prin intermediul căruia au fost mobilizați 38 de pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere, 7 ambulanțe SMURD, o ambulanță pentru transport de victime multiple, o ambulanță de terapie intensivă mobilă, o echipă de descarcerare, dar și 2 autospeciale de autointervenție și comandă. Ulterior, SAJ s-a alăturat cu alte 6 echipaje.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Tragedie pe DN1! Un tânăr de 35 de ani a fost strivit între două TIR-uri în timp ce repara o pană

Ce s-a întâmplat cu victimele

Acest tip de plan de intervenție a fost activat din cauză că accidentul produs a implicat un număr semnificativ de persoane. Potrivit ISU Prahova victimele au fost 15 la număr, dintre care 12 erau pasageri ai microbuzului, iar celelalte două au fost șoferul și pasagerul autoturismului.

În urma testării șoferilor cu alcooltest, rezultatul a ieșit negativ.

Impactul s-a soldat cu vătămarea corporală a tuturor persoanelor accidentate. Însă, cele două ocupante ale mașinii au rămas încarcerate. Iar după ce acestea au fost eliberate dintre fiare, au fost transportate la spital în stare de inconștiență. Însă, potrivit Digi24.ro, la scurt timp, șoferița, în vârstă de 24 de ani, a decedat.

„Toate victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii şi îngrijiri suplimentare. Ocupanţii autoturismului, persoane de sex feminin, au fost preluate de elicopterul SMURD, respectiv de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă”, a declarat ISU Prahova.

Citește și: Mașină în flăcări după ce s-a izbit de un copac în Satu Mare. Polițiștii au găsit victimele lângă mașină

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?