Tragedie pe un drum din Constanța, unde un băiețel de aproape 5 ani și-a piedut viața după ce mașina în care se afla a fost de-a dreptul zdrobită

Author: Laura Macovei

Tragedie pe un drum din Constanța, unde un băiețel de aproape 5 ani a murit. Mașina a fost de-a dreptul zdrobită

Sursa: colaj Observator/Pixabay

Un accident teribil a avut loc ieri seară, într-o comună din localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa. Un copil de aproape cinci ani și-a pierdut viața. Fratele său, în vârstă de 7 ani, împreună cu alte patru persoane, au fost transportați la spital, după ce au suferit răni grave.

Accidentul cumplit  s-a produs în apropiere de comuna Lumina, iar maşina în care se aflau aceștia s-a ciocnit violent cu o autoutilitară.

Filmul tragediei. Un copil de aproape cinci ani și-a pierdut viața

Șoferul mașinii cu șapte locuri a pierdut controlul volanului, în jurul orei 19.30, în apropierea localității Lumina. Mașina a fost de-a dreptul zdrobită de autoplatforma care circula regulamentar.

Impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, şi un ansamblu rutier, format dintre o autoutilitară şi remorcă, ce era condus de un bărbat, de 42 de ani, care ar fi circulat din sensuri opuse”, a declarat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța, potrivit Observator.

Citește și: "Cum să te las să pleci, inima mea sângerează, sufletul mă doare" O fetiță de 7 ani, spulberată de un motociclist, în Anglia. Părinții copilei sunt dărâmați de durere!

În urma accidentului, unul dintre frați și-a pierdut viața. 

Șansele celui mic erau minime, însă la fața locului s-a deplasat inclusiv un elicopter SMURD. Din păcate însă, medicul de pe elicopter a fost nevoit să constate decesul după zeci de minute de resuscitare. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mașina a fost făcută praf în urma impactului

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în şanţ, iar din mașină nu a mai rămas nimic. Minorul de cinci ani și-a pierdut viața.

„Un copil de 5 ani a fost, din păcate, declarat decedat de medicul elicopterului SMURD. Patru adulţi şi un copil de 8 ani au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar un adult, conştient, cooperant, a refuzat transportul la spital”, a transmis Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea.

Citește și: „Drum lin către ceruri, verișorii mei. Prea devreme ați plecat”. Lacrimi și durere pentru Florin și Cosmin, cei doi verișori care și-au pierdut viața într-un accident cumplit

Şoferul autoturismului, de asemenea și cel care ar fi vinovat de producerea accidentului, a refuzat transportul la spital, deoarece nu a suferit răni care să îi pună viața în pericol.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost unul negativ.   

Politiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate în prezent pentru a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la producerea accidentului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.