TRAGEDIE pentru o familie din Bucuresti! Un tanar a murit din cauza unei acrobatii cu bicicleta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:23

Sectorul 6, zona Lujerului. Copilul de 14 ani a vrut sa sara peste aceasta rampa din fata unei banci. Este un prag inalt de cel mult 10 centimetri. O manevra banala, fara prea multe riscuri.

 Bicicleta s-a rupt pur si simplu. Martorii spun ca victima a ramas pe caldaram si a sangerat abundent pana la sosirea medicilor. Fratele baiatului i-a fost mereu alaturi. Este cel mai important martor pentru anchetatori. Acum insa, e in stare de soc.

Copilul a fost transportat la spitalul Grigiore Alexandrescu din capitala. Accidentul este anchetat de politistii de la rutiera care trebuie sa stabileasca ce s-a intamplat. Bicicleta este proba cea mai importanta si va fi supusa unei expertize.


Iata ce a incercat sa faca baiatul de 14 ani…Nu este o cascadorie complicata. Chiar si asa, bicicleta s-a rupt. Anchetatorii au ca varianta o greseala de proiectare din partea constructorilor. Oricum, modelul de bicicleta folosit de copii in plimbarile obisnuite nu este conceput pentru salturi si rotiri in aer.

Cine vrea sa incerce senzatii tari pe doua roti, trebuie sa stie ca bicicletele pentru cascadorii sunt construite special.
Pot costa chiar si 2, 3 mii de euro si sunt proiectate sa reziste la orice soc.

Am incercat un mic experiment. Cati dintre biciclistii care se plimba prin parc au casca, genunchiere si cotiere? Din zeci de biciclisti care au trecut prin fata camerei, nici unul nu a optat pentru echipamente de protectie. Oricum, nu sunt obligati sa le foloseasca. Dar ce se intampla in zona special amenajata pentru cascadorii pe 2 roti?

Si aici, foate putini dintre cei care executau manevre extrem de periculoase aveau macar o casca pentru protectie!

Daca fiul
dumneavoastra obisnuieste sa mearga in astfel de parcuri special amenajate, asigurati-va, dragi parinti ca are o bicicleta speciala. Si foarte important, trebuie sa poarte echipamente de protectie!

Tragedia din Bucuresti s-a petrecut, cel mai probabil, pentru ca bicicleta nu a rezistat socului produs de saltul peste pragul din ciment! Daca va fi tras cineva la raspundere, e greu de spus in acest moment!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.