Tragedie shakespeariana la "Puterea dragostei"! Bianca si Livian la un pas de a fi despartiti de opozitia parintilor? Iata ce marturisiri tulburatoare a facut concurenta despre ceea ce crede tatal ei in privinta relatiei sale cu Livian!

Author: D.I.
Actualizat: 29 nov 2019, 12:25

Relatia dintre Bianca si Livian risca sa se destrame din cauza influentelor nefaste venite din partea parintilor lor.

Livian si Bianca formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Puterea dragostei", insa problemelenu au incetat sa apara intre cei doi amorezi, mai ales in ultima perioada. Acestia au ajuns sa isi spuna cuvinte grele si sa se certe fie din cauza interventiilor nefaste venite din partea lui Nelson Mondialu, tatal lui Livian, fie din cauza intrigilor lansate de colegii din casa "Puterea dragostei".


Cei doi pare ca au o relatie speciala si ca se iubesc, insa deseori relatia dintre ei devine tensionata si apar zvonuri potrivit carora o despartire este iminenta.
Vorbele nu s-au concretizat insa niciodata iar cei doi merg impreuna mai departe, trecand peste orice greutate care le apare in cale.
Ca dovada a iubirii pe care i-o poarta, Livian ii face des declaratii de dragoste publice Biancai. Insa de aceasta data, Bianca a fost extrem de deranjata de pedeapsa primita ieri, cand Livian a fost nevoit sa danseze cu o nimeni alta decat Roxana. Pe de alta parte si Bianca a trebuit sa danseze cu Iancu.

In editia de ieri, Bianca a rabufnit si i-a reprosat lui Livian apropierea mult prea mare dintre el si Roxana, dar si faptul ca a acceptat fara sa riposteze pedeapsa primita.

Citeste si: Bianca a dat cartile pe fata: a deranjat-o sau nu controversatele replici ale lui Nelson Mondialu din culisele relatiei sale cu Livian? Afla ce dezvaluiri neasteptate va face concurenta, VINERI, de la ora 17:00, la Kanal D!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta


Cei doi amorezi risca sa se desparta nu numai din cauza geloziilor, ci si din cauza influentelor nefaste venite din partea parintilor lor, care, se pare, ca nu sunt de acord cu relatia lor. Iata ce dezvaluiri a facut Bianca, cu ochii in lacrimi, despre ceea ce crede tatal ei in privinta relatiei sale cu Livian: