TRAGEDIE. Un barbat INGHITIT de valurile involburate ale Marii Negre, sub privirile disperate ale sotiei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:29

Orice secunda de viata conteaza! Mai ales daca este vorba despre clipe in care te zbati intre viata si moarte!

Cateva secunde s-au dovedit a fi fatidice pentru un barbat, care s-a avantat in valurile marii, cand nu trebuia. A fost o cursa cu destinul! Nesabuinta, intamplare, nenorocire oricum am numi disparitia barbatului in valurile Marii Negre, tragedia este de neacceptat pentru sotia care-l privea disperata, in timp ce era inghitit de apa.

Erau in vacanta. Cine si-ar fi imaginat ca o baie in apa marii ii va aduce sfarsitul?! „ Noi am ancorat steagul rosu.

Victima nu a ascultat indicatiile salvamarilor de a iesi din apa, s-a indepartat dincolo de geamandura ”, afirma salvamarii: „ Curentii au fost foarte puternici. Deja, in cateva secunde, l-au dus in larg. (…)10 secunde daca era sa intervenim mai repede probabil ca... ”.

Probabil ca ar fi fost in viata bietul om. Numai ca, din trei salvamari cati supravegheaza aceasta plaja din statiunea Neptun, niciunul nu a reactionat in acele zece secunde fatidice: „ A intrat colegul primul, am intrat, dar, curentii sunt prea puternici, nu s-a putut ajunge la el ”.


Incercarile lor de a-l scoate din mare au fost zadarnice. Au trecut mai ore de cand echipajele de interventie il cauta pe turist in apele involburate. Curentii sunt puternici in zona stabilopozilor, tocmai de aceea, doi dintre scafandri urmaresc cu atentie perimetrul. Cautarile s-au oprit odata cu lasarea noptii, dar au fost reluate in aceasta dimineata. Ziua de ieri, de la malul marii, a fost neagra pentru trei persoane, care si-au pierdut viata in apele involburate.

##VIDEO119939##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.