TRAGEDIILE de pe sosele! Cele mai socante accidente si scandaluri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 09:10

Un accident a fost surprins in trafic de o camera de supraveghere. S-a intamplat in comuna Valul lui Traian din judetul Constanta.

 Imaginile arata cum masina de culoare albastra, care circula pe banda intai, goneste in trafic. Soferul conduce agresiv si face slalom pe sosea.  La un moment dat, un alt autoturism nu ii acorda prioritate. Accidentul este evitat, la limita. 30 de secunde mai tarziu, un bolid aflat pe banda a doua vrea sa treaca pe banda intai, fara sa observe masina care circula regulamentar. Cei doi soferi reusesc sa evite la timp accidentul.
A treia oara insa soferul nostru nu mai are noroc.

Cum s-a intamplat tragedia? Conducatorul auto nu a observat ca masina din fata sa da cu spatele. A incearcat sa intre pe banda a doua, insa a pierdut controlul, iar autoturismul a ricosat pe contrasens si s-a rasturrnat de cateva ori. 

Nu este singurul incident surprins in trafic. Aceste imagini cumplite sunt cat se poate de reale! Doi soferi se bat mai rau ca in jungla.
Nu s-au oprit la imbranceli, pumni si picioare, s-a ajuns si la lovituri cu bate.

Se pare ca soferul automobilului rosu a vrut sa evite un canal de pe carosabil, asa ca a virat cativa centimetri spre vecinul din dreapta. A fost momentul care l-a infuriat la culme pe acesta din urma. De aici au inceput sicanarile.... pana la prima intersectie.

Pasagerul din dreapta al soferului masinii rosii a coborat furios.
La fel a facut si conducatorul masinii negre, dar nu cu mana goala, ci cu un baston. N-au avut rabdare sa stea la discutii. Au urmat imbranceli si lovituri cu pumnii si cu picioarele. 

Dupa cateva secunde, apare si celalalt sofer, gata si el de scandal.   Au urmat alte secunde de lovituri naprasnice si imbranceli. Pana la urma, individul cu baston in mana i-a alungat pe ceilalti doi barbati, care isi vad de drum.
Aceste scene incredibile au fost filmate ieri si postate pe internet de catre un sofer care a asistat la intregul scandal petrecut intr-un cartier bucurestean. El spune ca soferul automobilului rosu s-a ales cu rani serioase la cap, dar acest lucru nu se mai observa pe imagini.