TRAGIC: a murit cu 90 de minute inainte sa ajunga la altar. Vezi de ce

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:53

Planuia sa se casatoreasca cu logodnicul ei intr-o casa frumoasa, refuzand sa se predea cancerului pe care a incercat sa-l invinga.

Insa cu o luna inainte de nunta starea ei s-a inrautatit iar cuplul a contactat un oficial pentru a oficializa relatia mai rapid. Totusi, chiar si asa a fost prea tarziu. Cu doar 90 de minute inainte sa-si rosteasca juramintele, boala care a macinat-o pe Jemma Webb a invins-o.

 

""A vrut sa ramana puternica tot timpul. Unii oameni ar renunta insa ea a crezut mereu ca va reusi sa invinga boala.

Toata lumea o admira pentru cum se descurca", a spus logodnicul femeii.

 

Primele simptome ale cancerului ovarian au aparut in 2008. Femeia a suferit o interventie chirurgicala iar in februarie 2010 a inceput chimioterapia. L-a cunoscut pe logodnicul ei la locul de munca la doar noua luni inainte sa moara.

 

"Nu stiam ca este bolnava. Nimeni nu si-ar fi dat seama.

La inceput era ca un om normal, insa la doua luni dupa ce ne-am cunoscut cancerul s-a raspandit la ficat si la plamani. Atunci am stiut ca trebuie sa fiu alaturi de ea", a spus barbatul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

In ianuarie el a cerut-o in casatorie,

dupa care cei doi au fixat data nuntii pe 18 aprilie. Pe 16 martie insa starea femeii s-a deteriorat iar cuplul a decis sa se casatoreasca a doua zi. 

 

Au aranjat ca un oficial sa se prezinte la casa lor si sa inceapa ceremonia la 16.30, insa la ora 15.00 Jemma a incetat din viata.

 

"A fost unica! Cu o saptamana inaintea mortii am ajutat-o sa isi redecoreze dormitorul.

Privea mereu inainte si niciodata in urma. Nu i-a parut niciodata rau pentru boala pe care o are si mereu punea alte persoane pe primul plan", spune tatal ei.