TRAGIC! O femeie bolnava de cancer in faza terminala a vrut sa isi petreaca ultimele zile de viata acasa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:08

Pacienta care locuieste in Constanta are cancer osos si a fost transferatã duminica seara la Clinica de Oncologie din Craiova pentru a fi tratata de un anumit medic specialist.

 Starea bolnavei s-a agravat, însã, iar medicii au spus familiei cã nu se mai poate face nimic pentru femeie.

In aceste conditii, rudele au decis sã o externeze pe femeie pentru a-si petrece ultimele zile de viatã acasã. Cum un necaz nu vine niciodata singur,oamenii s-au trezit ca reprezentantii serviciului de ambulanta de stat au refuzat sa faca transferul bolnavei la domiciliu pentru ca legea nu permite.

Cand a auzit ce se intampla cu biata femeie si asa napastuita de soarta, medicul specialist care a tratat-o a decis sa intervina si sa pentru rezolve problema.
A avut, insa o surpriza: transportul cu o ambulanta de la stat costa mai mult decat una de la privat.

Pentru cã familia nu a avut suma necesarã transportului, cei mai multi bani au fost achitati chiar de medicul Florinel Bãdulescu.

Intr-un final bolnava de cancer in faza terminala a fost transportata acasa, acolo unde isi dorea sa stea pana in ultima clipa a vietii.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.