TRAGIC: Un taximetrist a fost injunghiat MORTAL

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:11

In Timisoara a avut loc o tragedie, un taximetrist in varsta de 47 de ani a fost injunghiat mortal in gat, de catre un client.

"Comenzile telefonice se dau fara destinatie, nu se numarul de telefon de la client, nu se comunica clientului ce masina vine", a declarat pentru Realitatea TV seful sindicatului taximetristilor din Timisoara.

 

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Poliţie Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat ca un taximestrist in varsta de 47 de ani a fost ucis, vineri, la Timisoara, de un client, in timp ce se afla la serviciu, scrie Mediafax. Potrivit

sursei citate, taximetristul a murit dupa ce a fost injunghiat in gat.

 

"Un taximetrist a fost injunghiat pe strada Munteniei din Timisoara, zona Bucovina, de un client, in zona gatului. El a murit pe loc. Politistii fac verificari la fata locului pentru a afla cum s-a produs acest incident", a spus Draghicioiu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Ea

a afirmat ca politistii nu au un deocamdata un suspect în acest caz.

 

Sursa: Realitatea TV

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.