Traian Basescu CONFIRMA sarcina fiicei sale, Elena Basescu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:47

Zvonurile ca Elena Basescu este insarcinata au aparut odata cu vizita ei la ginecolog.

 Cu toate ca sarcina Elenei Basescu este abia la inceput, Traian Basescu n-a reusit sa pastreze secretul.

Traian Basescu trece prin emotii unice in asteptarea bebelusului, mai ales ca va fi primul sau nepot .Oricum pare ca nici nu mai conteaza pentru presedinte daca copilasul Elenei va fi fata sau baiat, important este un singur lucru: sa devina bunic.

Potrivit wowbiz.ro, luna aceasta, Elena Basescu si sotul sau Bogdan Ionescu urmau sa petreaca impreuna cu mai multi prieteni o vacanta la Miami.
Desi biletele de avion au fost comandate, si rezervarea la un hotel de lux facuta, cuplul se gandeste serios sa anuleze vacanta. Amandoi vor sa faca totul ca la carte si sa nu riste nimic, astfel incat fiica presedintelui sa aiba o sarcina cat mai usoara. Elena Basescu in varsta de 33 de ani si Bogdan Ionescu s-au casatorit in urma cu sase luni. Evenimentul a fost sarbatorit printr-o petrecere fastuoasa.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.