Traian Basescu devine agricultor? Presedintele a cumparat teren in judetul Calarasi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

E agitatie mare pe ulita. De cand au auzit ca-s vecini cu presedintele, satenii nu mai contenesc cu doleantele: ba vor pensii mai mari, ba drumuri reconstruite, ba cate un loc de munca. Isi permit acum, ca deh, nu toata lumea il are vecin chiar pe seful statului.

Cele 290 de hectare cumparate de familia prezindentiala vor costa probabil mult mai scump decat cele peste un milion 3 sute de mii de euro cat au valorat de fapt.

Si asta, pentru ca vecinii au facut deja o lista cu dorinte pentru seful statului. Unii habar n-au ce l-a adus pe Traian Basescu pe meleagurile lor, pe cand altii, stiu bine ce l-a impins pe presedinte sa aleaga terenul din Nana.



Satenii par sa fie multumiti cu pamantul lor, dar cum intodeauna e loc si de mai bine... Nu se stie niciodata ce supriza le poate rezerva presedintele si ce sfaturi practice despre agricultura le-ar putea cere in viitor satenilor din Nana.

Pana atunci insa, localnicii s-au gandit sa-i arate ca stiu totusi cum sa-si faca oaspetii sa se simta bine-veniti, asa ca i-au "trantit" si o urare traditionala.


Traian Basescu a declarat in repetate randuri ca isi doreste cateva hectare pe care sa-si poate cultiva o livada cu pomi fructiferi. Si cum suma platita nu este chiar mica, nici macar pentru un presedinte, pamantul a fost achizitionat printr-un credit bancar, facut pe numele fiicei sale, Ioana.

Se pare ca proprietarii n-au pierdut deloc timpul si de curand, terenul a fost arat si insamantat cu grau.
La cat de repede se misca lucrurile, satenii ar putea sa-l vada in curand pe presedinte in campul muncii, la propriu.
##VIDEO85559##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.