Traian Basescu este mai zambitor ca niciodata! Sefulului Statului ii priesc iesirile la malul marii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 oct 2020, 16:35

Vedeti un sef de stat fericit! Traian Basescu este cu gura pana la urechi. Nu stim daca membrii partidului i-au ridicat moralul, sau daca vestea ca va fi bunicul a doi baieti l-a fericit mai tare.

Cert este un lucru. Traian Basescu pare mai implinit ca niciodata. Statutul de bunic l-a facut sa aiba mai mult ca niciodata lipici la copii. S-a pozat cu un baietel adus de tata pana la masa politicienilor, a zambit alaturi de alti doi, iar apoi s-a dus glont catre un tanc pe care l-a auzit plangand. Avea si de ce, se julise la picior. Presedintele si-a intrat imediat in rolul de bunic grijuliu.

Bunicul Basescu a incercat sa-l ia pe cel mic din bratele mamei, doar doar s-o linisti, insa n-a fost chip.Au aparut apoi niste paturi. Nu vorbim despre paturi pentru bebelusi si nepotei, ci chiar pentru membrii partidului. In timpul mesei pe terasa, vantul a fost rece, asa ca presedintelui i s-a facut frig. N-a fost, insa, un motiv pentru ca cina sa fie scurtata. Paturica mov i-a incazlit rapid pe clientii cu rang inalt.

Seara nu s-a incheiat aici pentru seful statului. Traian Basescu si-a rezervat timp si pentru sotia sa, Maria, pe care a scos-o la restaurant. Si unde ar fi fost mai potrivit, daca nu in localul de suflet al presedintelui? Si daca tot se afla in restaurantul preferat, presedintele si-a dus sotia si pe ringul de dans.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Si daca seful statului poate, de ce n-ar putea si ceilalti? Asta si-au spus clientii restaurantului care au prins curaj

si s-au alaturat familiei prezidentiale, pe ringul de dans. Dansul prezidential s-a incheiat putin dupa ora 22, cand familia Basescu a plecat spre resedinta de protocol din Neptun.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.