Traian Basescu scapa de acuzatia de santaj in dosarul cu senatorul Gabriela Firea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 aug 2021, 10:15

Traian Basescu a ajuns in aceasta dimineata, in jurul orei 11 la sediul Parchetului, unde era asteptat de o armata de jurnalisti, dar si de cativa protestatari, deloc prietenosi cu el.

Chiar si asa, fostul presedinte al tarii a spus ca nu are deloc emotii si ca este pregatit pentru orice! Iar ziua se pare ca i-a fost favorabila! Dupa aproximativ o jumatate de ora, Traian Basescu a iesit cu zambetul pe buze.

Procurorii i-au schimbat incadrarea juridica din santaj in amenintare! In acest caz, pedeapsa poate fi de pana la un an de inchisoare sau amenda.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este

a doua runda de audieri pentru Traian Basescu, in dosarul in care senatoarea PSD, Gabriela Firea, il acuza de santaj. Totul a pornit de la o declaratie facuta de Traian Basescu, pe vremea cand era presedinte, referitor la sotul ei, Florentin Pandele.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.