Traian Basescu si-a gasit GINERE in Turcia

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

N-a implinit nici macar un anisor, dar pretendentii nu intarzie sa apara. Nepoata presedintelui este petita chiar si in strainatate.

Bunicul Traian Basescu i-a gasit un sot nepoatei tocmai in Turcia! Presedintele nu a plecat cu mana goala din Turcia. Are o propunere serioasa pentru nepotica sa!

Desi e la varsta la care face primii pasi si inca poarta scutece, pretendentului i se cauta deja sotie. Mama lui, o olteanca ajunsa la Istanbul, ii pregateste un viitor demn de un nepot de pasa. Doamna nu a ratat prezenta presedintelui Basescu in Turcia si a luat copilul in brate si a venit cu o propunere clara.

Viitoarei cuscre cu aspiratii prezidentiale nu ii lipseste indrazneala. Negociaza mai ceva ca un negustor turc asa-zisa casatorie a fiului ei cu nepoata presedintelui! Vorba aceea, nu stii ce aduce ceasul. Bunicul a intrat in joc, si a luat viitorul ginere in brate. Cei doi par a se intelege, unde mai pui ca pe micut il cheama Ege, cuvant care in limba turca inseamna „mare”!

Hai, ginerica, vino incoace! Sa nu incepi sa plangi, sa ma faci de ras! Hai ca ii place! ”, a glumit presedintele.

Si daca micuta Sofia Anais are un bunic presedinte, nici pretendentul sau nu e mai prejos. Mama spune sus si tare ce il recomanda: „ Frumusetea, asta se vede la prima vedere! Dupa aceea, este un baietel de director si de profesoara!

Daca destinele celor doi micuti se vor intalni vreodata nimeni nu stie, cert este ca la usa Sofiei multi feti frumosi se vor arata in curand.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO101680##

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.