Traiesc in opulenta! TOPUL celor mai SCUMPE case ale celebritatilor de la Hollywood VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:52

Pe locul 5 in topul celor mai scumpe case ale celebritatilor de la Hollywood se gaseste somptuoasa vila a cantaretei si actritei Jessica Simpson.

Aceasta se lafaie in Beverly Hills intr-un spatiu de 5.500 de metri patrati. Casa cu doua etaje este extrem de luminoasa pentru ca ferestrele pornesc din podea pana in tavanul cu bolta.

 

Proprietatea detine 5 dormitoare, 6 bai, o spalatorie, o camera de zi unde isi primeste invitatii, o camera de oaspeti, una de sport si o bucatarie imensa unde cu siguranta Jessica petrece mult timp, daca e sa aruncam un ochi la silueta ei.

Sa nu uitam ca are si o piscina incalzita, plus un garaj pentru doua masini. Pretul casei de vis? 8 milioane de dolari!

 

Cand vedeti cele mai tari scene de comedie in care joaca Steve Martin va prapaditi de ras, dar cu siguranta va pierde pofta de umor atunci cand o sa aflati ca el e norocosul care se lafaie in Caraibe, intr-o vila de 8.750.000

de dolari!

 

Casa e situata pe dealurile din Lurin si are un amestec de mobilier american şi exotic. Are patru dormitoare, cu patru bai diferite, o punte spre mare, o piscina, un iaz si un foisor in stil berlinez. Vila comediantului ocupa locul 4 in topul nostru!

 

Urcam in top cu un conac din Florida al lui John Travolta. Actorul detine un domeniu intreg, care seamana cu un mini aeroport, asta datorita Boeingului 707B, parcat in curtea casei.

Da! Ati auzit bine! Are propria aeronava pentru care are brevet si in plus, are pista privata!

 

Oare are rost sa mai vorbim despre interioare? Va spunem doar atat. Si designul casei este facut dupa tematica de aviatie, caci are chiar si un turn de control in miniatura! Casa lui Travolta ocupa locul 3 si va anutam ca are pretul de 3 milioane de dolari! 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Indragitul

Men in Black, Will Smith, detine doua dintre cele mai tari case din lume! In Malibu, actorul si sotia lui Jada Pinkett Smith au un conac decorat cu multe obiecte lucrate manual. Camera de zi include un felinar de cupru din 1930, coloane impachetate in franghie de iuta si scaune din lemn de trandafir brazilian.

 

Locul preferat al lui Will Smith este foisorul in care se refugiaza adesea.

Si acum e acum. Pentru ca vrea sa se simta mereu ca acasa, Will si-a cumparat o rulota ce valoreaza 2 milioane de dolari!

 

Casa pe roti ii ofera tot luxul pe care il poti avea si intr-o vila imensa. Desprinsa parca dintr-un film SF, casa miscatoare are doua saloane, o bucatarie, o zona de make-up, un dresing si un bar full service. Daca adaugam ca podeaua e din marmura, granit si ca totul e din piele, parca merita locul 2, nu?!

 

Desi n-a castigat vreun Grammy sau vreun Oscar, Paris

Hilton, mai exact pitipoanca Americii este atat de cunoscuta precum mai marii Hollywood-ului si traieste in puf, ca si acestia! In Beverly Hillls Paris detine o casa uriasa, tapetata cu autoportrete si cu tablouri cu Marylin Monroe.

 

Ce e special? Are o bara de striptease in mijlocul livingului, o baie cu facilitati identice cu ale saloanelor de infrumusetare si o casa pentru animalele de companie! Catelusii ei iubiti au tot confortul. Dorm intr-o vila cu paturi comode, au mancare din belsug, mobilier de lux si jucarii care de mai de care.

 

Pentru ca totul e roz bon bon si scump de mama focului, casa focoasei mostenitoare Hilton primeste aurul!