Traiesc o DRAMA CUMPLITA! Bebelusul lor A MURIT din cauza unui sarut. Vezi cum a fost posibil FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:34

Parintii din imaginea alaturata traiesc o adevarat drama.

Kaiden McCormick, bebelusul lor care a venit prematur pe lume, a murit intr-un mod tragic dupa ce a fost sarutat de tatal lui. Medicii au descoperit ca in acest fel barbatul i-a transmis fiului sau virusul herpes simplex, care i-a adus sfarsitul.

"Cand ne-au spus ca este vorba de herpes nu mi-a venit sa cred! Cum ar putea un bebelus sa aiba herpes? In momentul in care ni s-a zis ca a fost transmis prin sarut m-am uitat imediat la Carl.
El si-a atins instinctiv buza dupa care a inceput sa planga. Se invinuieste in fiecare zi, dar eu nu l-am condamnat niciodata! Tot ce a vrut sa faca este sa isi iubeasca fiul", a declarat mama indurerata.

"Ma invinuiesc in fiecare zi dar nu m-am gandit niciun moment ca as fi putut sa ii fac rau sarutandu-l. Daca stiam nu ma mai atingeam de el o perioada. Asa poate ar fi fost printre noi si acum", a spus Carl.


Acum cei doi parinti au pornit o campanie de informare pentru a preveni producerea unor astfel de cazuri.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-a35c8deb1c6c80d1f249abe0f16a1f1e.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard03-f3178ae304638bd524ac56ca1266e1ce.jpg

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.