TRAIESTE DRAMA DIN SERIALE. O celebra actrita de telenovele, batuta cu bestialitate de sotul ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 14:15

V-o mai amintiti pe Angelica Riviera din telenovela “Gaviota”?

Transformare radicala pentru Angelica Riviera! Actrita care a cucerit lumea cu telenovela Gaviota, acum straluceste la bratul presedintelui Mexicului Enrique Pena Nieto. Cum a reusit actrita timida din Gaviota sa devina prima doamna a Mexicului? Angelica si-a inceput cariera in 1987, la 17 ani, cand a aparut in videoclipul lui Luis Miguel "Ahora te Puedes Marchar". Mai tarziu, s-a implicat in trupa muzicala "Munecos de papel". Observand ca se bucura de atentia publicului, Angelica a inceput sa se dezbrace in telenovele si pe podiumul de moda.


Succesul Angelicai in cinematografie a venit odata cu rolul din La Duenia. Au urmat roluri in telenovele precum "Angela", "Sin Pecado Concebido", in care a jucat alaturi de Carlos Ponce. "Tequila cu suflet de femeie" (2007) a fost ultima telenovela in care a jucat Angelica Rivera si in timpul filmarilor, au aparut deja zvonuri despre o presupusa relatie de iubire intre actrita si omul politic Enrique Pena Nieto.


Oficial, insa, amandoi si-au vazut de vietile lor publice. Angelica a devenit chiar mama, iar look-ul ei s-a schimbat putin cate putin. Gaviota si-a schimbat cofura, culoarea parului dar si vestimentatia. De la haine viu colorate, a ales tinute mai elegante si in culori mai subtile. Nu dupa mult timp, "Pescarusul Angelica" a ajuns ofical in bratele lui Enrique Pena Nieto. Actrita din "Tequilla cu suflet de femeie" s-a indragostit de Enrique Pena Nieto in 2008, in timpul unei campanii guvernamentale.
Chiar daca unii dadeau aceasta apropiere ca o campaniei de a-si imbunatati imaginea politica, cei doi s-au casatorit si Angelia Riviera a devenit, din actrita de telenovele, prima doamna a Mexicului.

Desi fiecare are copii din casatoriile anterioare, Angelica si Enrique si-ar dori sa-si mareasca familia cu inca unul. Actrita a renuntat pana si la cariera sa, pentru a se dedica intru totul casniciei. Cu toate astea, Enrique Pena Nieto nu se sfieste sa spuna ca frumusetea sotiei sale ii cam da prilej de gelozie.Dar
nu a durat mult pana cand marea dragoste s-a transformat intr-o drama! Sotul Angelicai, intr-un exces de furie, a batut-o cu bestialitate. Povestea a fost relatata pe larg de Laura Zapata, sora actritei si cantaretei Thalia.

De numele lui Enrique Pena Nieto, presedintele Mexicului, sunt legate multe controverse. Daca acum este acuzat de violenta domestica asupra Angelicai Rivera, in urma cu cinci ani a fost banuit de uciderea fostei sale sotii, Monica Pretelini.
Un alt scandal a izbucnit imediat dupa aceste acuzatii, cand un barbat de 38 de ani a declarat ca Pena Nieto este homosexual. Scandalul nu s-a terminat si alte detalii incendiare vor iesi la suprafata!

 

Taguri: