Traieste un adevarat COSMAR, si nu stie de la ce! Tanara care a ajuns sa vomite la fiecare 20 de minute, in fiecare zi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 20:35

Stephanie Horner, o tanara in varsta de 23 de ani, traieste un adevarat cosmar dupa ce o boala a pus stapanire pe corpul ei.

Totul a inceput in 2011, cand a fost diagnsticata de medici cu sindromul varsaturilor ciclice. Afectiunea se manifesta prin greturi, stare generala de rau si varsaturi dese.

In 2013 simptomele s-au agravat, iar acum Stephanie a ajuns sa vomite o data la fiecare 20 de minute. Totul este atat de rau incat tanara a fost nevoita sa renunte la facultate.

"Ma simt rau tot timpul si vomit necontrolat, fara niciun avertisment; vomit pe mine fara sa imi dau seama! Este infernal, mai ales ca am astfel de episoade la interval de 20 de minute, aproape in fiecare

zi a saptamanii", a spus ea.

Din nefericire medicii nu au un leac pentru boala ei; singurul lucru pe care il pot face pentru a o ajuta este sa o interneze lunar, cu scopul de a evita deshidratarea si de a-i tine sub control nivelul de fluide din corp.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.