TRAIESTE un COSMAR! Toata lumea fuge cand o vede pe strada. FEMEIA cu FATA INSPAIMANTATOARE a invatat sa traiasca cu boala pe care o are

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:17

Charlotte Hawkins arata impecabil pe cand avea 20 de ani, nu avea nicio problema cu tenul. Insa de atunci viata ei s-a schimbat din cauza unei boli care a facut-o sa nici nu isi doreasca sa mai iasa din casa.

"Cand mi-au aparut pe piele acele bube am fot ingrozita. Nu stiam cum vor reactiona oamenii de langa mine. Stiam ca se vor holba la mine neincetat. Avea 15 ani cand a observat ca pe spate ii aparuse ceva. A trecut si printr-o operatie pentru a i se indeparta acele umflaturi hidoase, insa cu timpul au reaparut si mai multe si in diverse locuri. M-am casatorit si am ramas insarcinata.

Medicii mi-au zis ca baietelul pe care l-am nascut nu va avea nicio problema.

Cu timpul starea mea s-a inrautatit, aveam peste tot corpul astfel de bube. Intr-un final, am ajuns sa ne desparitm. Ajunsesem sa traiesc ca mama singura si sa nu ies din casa."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.