Traieste VISUL AMERICAN in Romania. Un american, INDRAGOSTIT de Timisoara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 23:00

In timp ce ai nostri pleaca peste mari si tari ca sa traiasca visul american, un american a gasit in Romania taramul fagaduintei.

Tanar si frumos, fecior in toata regula cum s-ar zice prin Banat, Danny a dat zgarie norii pe blocurile gri din Timisoara. Dar unde se simte mai bine pulsul tarii decat la tara, acolo unde oamenii sunt mai primitori ca oriunde? Simpaticul Danny a trecut pragul casei lui nea Ion, un banatean get-beget. Bucuros de oaspetele venit de peste mari si tari, pensionarul l-a asezat la masa. Nu l-a intampinat cu paine si sare, ci cu delicatesa atarnata in cuiul din tavan.


Dupa aperitiv, a urmat turul grajdurilor si cotetelor. Incepem cu gainile si curcanii, pe care Danny i-a vazut doar gata pe platoul de pe masa de Ziua Recunostintei. Pentru ca n-a mai avut astfel de experiente rurale, americanul s-a dovedit cam stangaci la strangerea oualor din cuib. Dupa lectia de gospodarie data de nea Ion, e randul doamnei sa il puna la treaba pe Danny.

Singurul lucru la care Danny nu renunta este muzica americana.
Oricat de mult a incercat gazdele sa il invete hore si sarbe, strainul nu renunta hip-hop. Aventura romaneasca a lui Danny a inceput in urma cu un an, cand s-a hotarat sa ia viata propriile maini dupa ce a castigat o suma frumusica la poker.

A mers intr-o vacanta in Las Vegas si cu banii castigati si-a luat un bilet de avion spre Romania, de unde ii sunt bunicii.
S-a angajat la Timisoara la o companie multinationala si s-a indragostit de o romanca. Cu alte cuvinte, Danny traieste visul american in Romania! Cand nu e la tara, Danny prefera sa bea o cafea in centrul Timisoarei si sa admire arhitectura cladirilor istorice.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.