TRAIESTE VISUL AMERICAN. O romanca, in rolul principal dintr-un film la Hollywood VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 12:55

A castigat Miss World Romania in 2010, iar astazi are rolul principal intr-un film american. Drumul Laviniei spre succes a inceput inca din adolescenta.

A plecat prima oara intr-un schimb de experienta in America. In anul doi de facultate s-a mutat de la Monaco la New York si apoi in Los Angeles. Pentru a se putea intretine, Lavinia facea modelling part-time. A ajuns chiar la un casting pentru Victoria's Secret, unde i-a vrajit pe cei din juriu. A intalnit multi oameni celebri in drumurile ei, iar printre cei care au impresionat-o se numara si actorul Leonardo DiCaprio.
Lavinia ne spune si cateva detalii despre marile vedete de la Hollywood. Lavinia este inca la inceput de cariera insa telurile ei sunt foarte inalte. Pregatiti-va sa tot auziti despre Lavinia Postolache, caci are un rol principal intr-un film amercian. Ii uram succes printre vedetele de Holllywood frumoasei Lavinia Postolache!!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.