„Trăim cu speranţă, cu nădejdea că încă Cristian ar mai fi în viaţă” Căutările se intensifică pentru a-l găsi pe Cristi Molnar, cel de-al treilea tânăr înghițit de viitura din Italia

Autor: Laura Macovei

„Trăim cu speranţă, cu nădejdea că încă Cristian ar mai fi în viaţă” Căutările se intensifică pentru a-l găsi pe Cristi Molnar, cel de-al treilea tânăr înghițit de viitura din Italia

Sursa: Facebook/PixaBay

Cristi Molnar este în continuare de negăsit, după ce trupurile neînsuflețite ale Patriziei Cormos și Biancăi Doros au fost deja depuse la capelă.

Cei trei tineri se aflau într-o excursie pe râul Natisone, când au fost surprinși de viitura puternică. 

Salvatorii au intervenit imediat, însă, după lungi căutări, au reușit să găsească doar corpurile neînsuflețite ale Patriziei Cormos și Biancăi Doros. Trupul Patriziei a fost descoperit sub o stâncă, iar părinții săi au relatat cu durere momentul cutremurător al identificării fiicei lor.

Patrizia a insistat să meargă să facă fotografii alături de prietenii ei

Mama Patriziei a povestit îndurerată cum fiica sa a vrut foarte mult să meargă pe râu, iar femeia a cedat la insistențele fiicei sale, neștiind că avea să se întâmple o tragedie. 

„Mi-a spus: Lasă-mă, stăm împreună puțin și facem câteva fotografii. Și așa, până la urmă, i-am spus: du-te, draga mea", a spus mama Patriziei pentru o publicație din Italia.

Citește și: VIDEO! A apărut filmarea cu ultimele clipe din viața celor trei români luați de viitură în Italia. Detaliul incredibil care se vede pe filmare: „Ei erau pregătiți”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Familiile celor două fete se pregătesc acum pentru înmormântare, fiind copleșite de durere și suferință. 

Căutările continuă pentru găsirea lui Cristi Molnar

În ceea ce-l privește pe Cristian Molnar, speranțele încă persistă. Rudele și apropiații săi speră la un miracol, deși șansele ca tânărul să fie găsit în viață sunt foarte mici. Un apropiat al acestuia a declarat că întreaga comunitate este încă în stare de șoc, așteptând cu sufletul la gură orice veste din partea autorităților.

Citește și: Anunț de ultim moment despre Cristian Molnar: „Trebuie să mergem mai departe”. Trupurile neînsuflețite ale Patriziei Cormos și Biancăi Doroș vor fi repatriate

„A fost un şoc ceea ce s-a întâmplat. Trăim cu speranţă, cu nădejdea că încă Cristian ar mai fi în viaţă. Un elev cu o bună educaţie primită de la familie, un elev cu rezultate bune la învăţătură, pasionat de fotbal", spune

Ioan Cristian Ciorbă, director adjunct SC Tarna Mare, potrivit wowbiz.ro.

Autoritățile italiene continuă căutările pentru găsirea lui Cristian Molnar, deși condițiile sunt dificile. Eforturile de salvare sunt susținute de echipe de scafandri și alte forțe de intervenție.