Trandafir, Gogu si Patraulea sunt ISTORIE! Puscariile, populate cu VIP-uri TITRATE

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:03

Lumea buna are un nou punct de atractie. Gasim aici medici, judecatori, procurori si oameni de afaceri, ce mai, toata crema societatii.

Daca un loc de detentie mai este numit si facultate, atunci arestul central al Politiei Capitalei poate fi considerat mediu universitar, mai ales dupa arestarile in masa din ultimele saptamani.

In arestul preventiv din Capitala, Trandafir, Gogu si Patraulea nu mai au ce cauta. In ultima perioada, descinderile in spitale, la judecatorii si la companii internatioanale au schimbat profilul arestatului preventiv.

Aproximativ 40 de ani. Majoritatea cu studii superioare.

Sunt medici, judecatori  si oameni de afaceri. Iar averile  cumulate ale celor din arestul central se ridica la sute de milioane de euro. Nu ne credeti?

In acest moment, doar la arestul central sunt arestati preventiv 12 medici in dosarul silicoanelor si in cel al retetelor false.  Mai adaugam 5 judecatori plus Dan Radu Rusanu, fost functionar cu un salariu astronomic. Sa nu uitam de  al doilea bogat al Romaniei, Dan Adamescu!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Arestul

central este considerat un loc de detentie pentru VIP uri, oferind conditii de lux. Din pacate pentru cei implicati, raman aici doar cata vreme sunt cercetati si judecati. Dupa condamnarea definitiva, sunt transferati in sistemul penitenciar, unde viata este mult, mult mai grea.

Surse din cadrul arestului central spun ca Dan Adamescu s-a acomodat deja in celula. A primit mancare de acasa, haine si o plasma la care sa urmareasca stirile.Un

lucru e clar. Daca nivelul intelectual al arestatilor preventiv creste, atunci sefii arestului au parte de „clienti” linistiti. Iar lectii precum cea care urmeaza nu-si mai au rostul... Sau, cine stie?

 

Taguri: