Trandafirii criogenati - La ce ocazii ii poti oferi

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 14 iul 2022, 12:40

Trandafirii criogenati au inceput sa fie un must-have in materie de cadouri. De ce? Ei bine, trandafirii criogenati au avantajul ca nu necesita o ingrijire speciala si dureaza foarte mult, in jur de 25 de ani.

Cu toate acestea, trandafirii criogenati trebuie feriti de razele directe ale soarelui.

Asadar, daca vrei sa faci un cadou special si unic, pentru toata viata, gasesti trandafiri criogenati pe floria.ro. Trandafirii criogenati sunt foarte speciali si super colorati.

 

Citeste mai departe si afla la ce ocazii poti oferi trandafirii criogenati!

La ce ocazii poti oferi trandafirii criogenati?

Trandafirii criogenati pot fi oferiti in orice moment, fara un motiv anume, insa sunt minunati pentru urmatoarele ocazii:

Zilele de nastere

Trandafirii criogenati reprezinta cel mai indicat si deosebit cadou care poate fi oferit la o zi de nastere. Trandafirii criogenati vin ambalati in (cupole de sticla sau in cutii acrilice). Acestia sunt rezistenti, pana la 25 de ani, fara ingrijiri speciale. Toate aceste elemente definitorii sunt doar cateva motive  pentru care ar trebui sa alegi trandafirii criogenati ca si cadou pentru persoana iubita sau persoanele apropiate.

Zilele onomastice

Zilele onomastice reprezinta alte ocazii de a petrece cele mai frumoase momente de neuitat alaturi de sarbatoriti. Astfel, cadoul pe care il vei alege trebuie sa fie unul pe masura, potrivit si cu bun gust. Cu toate acestea, trandafirii criogenati reprezinta alegerea perfecta pentru a-i oferi in dar. Alegand un asemenea cadou vei reusi sa aduci zambete, fericire si amintiri pentru toata viata. Peste ani, frumusetea unica a trandafirilor criogenati va ramane intacta si va aduce zambete si celor din jur.

Ocaziile aniversare

In viata fiecarei persoane exista ocazii speciale. Asadar, daca vrei sa feliciti pe o persoana draga pentru o reusita sau pentru un alt eveniment special, ziua mamei, Martisorul, un trandafir criogenat reprezinta atentia si cadoul ideal pentru a sarbatori astfel de momente.

Ceremonii de casatorie

Daca oamenii dragi tie au luat decizia de a-si uni destinele si te-au invitat la ceremonia de casatorie si la petrecerea de dupa, trebuie sa alegi un cadou potrivit si unic pentru viitoarea mireasa. Datorita faptului ca este o zi foarte importanta si notabila pentru mireasa, cadoul trebuie sa fie pe cat se poate de natural, distinct, sa reprezinte frumusetea unui asemenea eveniment, de care viitoarea mireasa isi va aminti toata viata. In acest caz, un trandafir criogenat, fie in cupola de sticla sau la cutie, reprezinta cadoul ideal pentru a marca un asemnea eveniment.

Prima intalnire

Prima intalnire este un alt eveniment important, plin de emotii si multe intrebari.

Astfel, pentru prima intalnire, o idee foarte buna de cadou, trandafirii criogenati. Ii poti oferi potentialei iubite trandafiri criogenati in cupola sau cutie.

 

Asadar, alege sa oferi in dar trandafiri criogenati, acestia sunt foarte rezistenti si speciali!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.