TRANSCAR SRL – o companie dedicată serviciilor de transport!

Author: Oana Iosif
Actualizat: 22 iun 2021, 12:04

Solicitați cu încredere serviciile moderne de transport intern și internațional precum și serviciile de închirieri microbuze și autocare furnizate de către compania TRANSCAR SRL. Această companie reușește cu succes de mai mult de 18 ani să își surprindă în mod plăcut toți clienții!

Mai mult decât atât, TRANSCAR SRL este compania care aduce în piața serviciilor de transport din România cel mai modern sistem de închiriat autocare!

Parcul auto este foarte bine dotat cu autocare și microbuze foarte moderne de tip Mercedes, ISUZU, IVECO, Volvo, etc. Sunt de capacități diferite în așa fel încât să poată fi închiriate atât de către persoane care doresc să transporte grupuri mari cât și grupuri cu un număr mai redus de persoane. Este recomandat dacă organizați o excursie în țară sau în străinătate, să apelați cu încredere la serviciile profesionale oferite de compania TRANSCAR SRL! Pasagerii vor călători în condiții de siguranță maximă, se vor simți foarte confortabil în microbuze și autocare moderne și foarte bine dotate (aer condiționat, toalete onboard, sisteme de iluminat pentru a citi, instalații de sonorizare).

Toți șoferii cu care această companie colaborează, au foarte multă experiență și mulți kilometri parcurși, sunt foarte politicoși și foarte atenți cu pasagerii, mai ales cu copiii din grupurile școlare.

În ce localități din România puteți contracta acum servicii de transport furnizate de compania TRANSCAR SRL?

Această companie are filiale deschise în următoarele localități din România: București, Ilfov, Videle, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede, Alexandria și Zimnicea. Chiar dacă locuiți într-o altă localitate, nu este exclus ca reprezentanții de la TRANSCAR SRL să găsească o soluție și pentru dumneavoastră. Formați acum numărul de telefon postat pe site pentru a solicita sprijin din partea oricărui angajat al companiei.

Serviciile de inchirieri autocare Bucuresti sunt utile pentru organizatorii de excursii grupuri de turiști, pentru transportul persoanelor la evenimente speciale precum întruniri, nunți, botezuri, etc., pentru transportul angajaților la și de la servici, pentru transportul pasagerilor la aeroport și pentru multe alte tipuri de situații.

Cu succes puteți contracta și servicii moderne de inchirieri microbuze Bucuresti pentru organizarea de excursii împreună cu familia sau cu grupul de prieteni, pentru diferite tipuri de călătorii de tip business, pentru evenimente religioase, pentru organizarea de tabere școlare, etc.

Microbuzele sunt la fel de moderne și de sigure (reviziile tehnice se fac periodic de către persoane cu multă experiență), sunt conduse de șoferi la fel de bine pregătiți cu foarte multă experiență în condus, foarte potrivite mai ales pentru cei care au nevoie de servicii sigure de transport copii în diferite locații, în localitate sau în afara localității.

Ce tipuri de prețuri sunt incluse în oferta companiei?

Prețurile practicate de această companie nu sunt deloc mari iar ofertele sunt generoase! Toate prețurile includ toate tipurile de cheltuieli, pentru combustibil, pentru șoferi, pentru taxe și chiar pentru asigurări.

Pe site-ul companiei transcarsrl.ro sunt postate toate datele de contact cu ajutorul cărora puteți intra chiar acum în legătură directă cu un reprezentant. Este recomandat să cereți toate detaliile precum și oferta de preț pentru serviciile care vă interesează.

Vă dorim DRUM BUN, siguranță deplină și confort

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.