TRANSFORMARE HORROR: A facut ASTA pentru iubitul ei, insa acum regreta amarnic! "Vreau sa MOR"

Autor: A.D. Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 nov 2020, 05:50

O tanara din Statele Unite credea ca l-a descoperit pe barbatul vietii ei, insa a ajuns sa regrete amarnic gestul pe care l-a facut.

Indragostita pana peste cap de noul ei iubit, a decis sa ii faca o surpriza iesita din comun. Stiind de pasiunea lui pentru tatuaje, blonda a recurs la un gest extrem.

Fara sa stea pe ganduri, ea si-a tatuat aproape toata fata cu cerneala neagra. Mai mult, si-a facut fel de fel de implanturi in nas si in obraji. De parca aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns, blonda si-a injectat si cerneala rosie in ochi.


Evident ca tanarul a fost fericit cand a vazut-o, insa nu a durat mult pana cand prietenii ei au inceput sa o renege, fiindu-le efectiv teama sa mai iasa cu ea pe strada. Intr-o dimineata, uitandu-se in oglinda, fata a realizat ca ceea ce isi facuse este un lucru permanent, de care nu va mai scapa niciodata.

A inceput astfel sa regrete decizia luata, iar in cele din urma s-a despartit si de iubitul ei, pe care l-a invinovatit pentru ca nu a oprit-o si nu a avertizat-o.
Acum tanara locuieste singura intr-un apartament si incearca cu disperare sa isi faca prieteni, insa toata lumea o evita.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.