Transformare incredibila! A DEVENIT GAY dupa ce a suferit un atac de cord VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 01:10

Cand Chris Birch, un rugbist in varsta de 26 de ani si 120 de kilograme, a suferit un atac de cord in timp ce se antrena pe teren, familia lui s-a temut ca accidentul sa nu-i afecteze viata.

Insa dupa ce si-a recapatat cunostinta barbatul, care era logodit cu prietena lui, sustine ca a devenit gay.

"Eram gay cand m-am trezit si inca sunt. suna ciudat insa am stiut ca sunt diferit din plima clipa cand m-am trezit. Nu mai eram interesat de femei, eram atras de barbati", spune tanarul in varsta de 26 de ani.

 

"La inceput m-am simtit singur.

Mi-a fost teama sa spun cuiva pentru ca ma gandeam ca eu nu am fost si nu ar trebui sa fiu gay. A trebuit sa ma redefinesc ca om", mai spune el.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Dupa accident Chris Birch si-a schimbat

complet viata. S-a despartit de logodnica lui, a renuntat la prieteni, la sport si la locul sau de munca de la o banca. S-a angajat la un coafor si a slabit de la 120 la 70 de kilograme. In prezent el locuieste impreuna cu prietenul lui de 19 ani.

 

Cautand raspunsuri pentru transformarea lui tanarul a fost la un neurolog, care i-a spus ca foarte probabil diferite parti ale creierului au fost afectate in timpul atacului de cord. Barbatul

spune ca nu regreta transformarea sa si ca nu ar reveni la vechea sa personalitate.