TRANSFORMARE INCREDIBILA! Avea 160 de kilograme iar medicii i-au spus ca este pe moarte. Vezi cum arata dupa ce a slabit 85 de kilograme FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:32

Devastata de gandul ca ar putea muri, o femeie a realizat ceea ce parea a fi imposibil: a slabit de la 160 de kilograme la 75 de kilograme.

In momentul in care a aflat ca a ramas insarcinata, Rebecca Dobson a inceput sa manance mai mult pentru a se asigura ca cel mic se va dezvolta normal.

Si-a pastrat insa acest obicei si dupa nastere. Femeia a ajuns sa manance portii imense de cartofi prajiti si de paste, ajungand la un moment dat sa cantareasca 160 de kilograme.

Greutatea imensa i-a afectat insa sanatatea. Nu se putea deplasa pe distante lungi iar inima i se putea opri in orice moment.
Rebeca a decis sa faca ceva abia in momentul in care medicii i-au spus ca nu va prinde varsta de 40 de ani. A apelat astfel la o operatie de reducere a stomacului si a tinut un regim strict.

A slabit astfel nu mai putin de 85 de kilograme, ajungand la o greutate de 75 de kilograme. Femeia spune ca se simte de parca ar fi o alta persoana si nu ii vine sa creada cand revede pozele in care cantarea 160 de kilograme.


Recent, ea si sotul ei si-au reinnoit juramintele, iar Rebecca a putut sa poarte o rochie de mireasa eleganta, cu o talie subtire.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard04-f5d93c6a81df3ed2e6b0c1198b63a82d.jpg