Transformare incredibila! Cum arata podul acum, dupa ce un mester cu talent si bun gust l-a transformat intr-un spatiu special, de relaxare

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:17

Iata unul din acele proiecte de bricolaj care te fac sa iti doresti si tu asa ceva.

Un barbat avea podul casei gol si a hotarat sa-l transforme intr-un loc special, doar pentru el, unde se poate relaxa si odihni. In loc sa il amenajeze ca spatiu de depozitare sau ca o noua camera, l-a convertit intr-o cabina de vapor. Suna ciudat, dar e, de fapt, genial.

La inceput, a modificat structura de rezistenta a acoperisului, folosind stalpi noi care i-au permis sa obtina mai mult spatiu util.

Acest proces e unul sensibil si ar trebui facut doar de persoanele care au cunostinte tehnice, pentru ca poate compromite intreaga rezistenta a acoperisului.

Urmatorul pas a fost relocarea scarii de acces, care se deschidea chiar in mijlocul podului. A taiat un perete fals si a folosit o scara metalica pentru acces.

Toti peretii podului au fost acoperiti cu lambriu de lemn si a montat o fereastra de mansarda.
Interiorul a fost vopsit in nuante de gri iar pe jos a montat o mocheta. La final, a fost instalat si mobilierul, construit tot de el.

Iata cum arata acum podul prafuit:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”