Transformare incredibila la Te cunosc de undeva! Iti dai seama pe cine interpreteaza Maria Buza?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 16:30

Fata acoperita de barba, parul negru foarte bogat, sprancenele dese si foarte conturate, vestimentatie specifica anilor ’70, sacou in dungi si pantaloni albi evazati.

Fata acoperita de barba, parul negru foarte bogat, sprancenele dese si foarte conturate, vestimentatie specifica anilor ’70, sacou in dungi si pantaloni albi evazati, astfel a aparut Maria Buza in platoul Te cunosc de undeva! cu una dintre cele mai spectaculoase transformari de pana acum.

Si vocal, interpretarea sa ii va lasa cu gura cascata pe cei patru jurati, completata de mimica si gestica foarte asemanatoare artistului international pe care Maria l-a interpretat.
Este vorba despre un cantaret de origine greaca nascut in Egipt care a cucerit intreaga lume cu vocea sa deosebita. Una dintre melodiile sale," Goodbye, My Love, Goodbye" va fi interpretata sambata aceasta de Maria Buza. Iti dai seama despre ce artist este vorba? 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.