Transformare INCREDIBILA. O tanara s-a filmat in momentul in care isi dadea jos machiajul. Uite cum arata ea de fapt

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 11:05

Videoclipul in care o tanara din Coreea de Sud isi indeparteaza machiajul a strans peste 2,8 milioane de vizualizari.

Femeile au profitat din vechime de puterile "magice" ale machiajului. Mascara are puterea de a transforma ochii obositi iar un anticearcan poate ascunde o noapte intreaga de distractie. Transformarea prin care trece o femeie din Coreea de Sud intr-un videoclip postat pe YouTube a aratat cat de puternic este efectul cosmeticelor.

Cu cateva miscari, femeia isi indeparteaza jumatate din machiaj, acordand mai multa atentie zonei ochiului. Jumatatea curata nu pare la fel de curata iar culoarea fetei este mai inchisa.

Cea mai mare schimbare este intre ochiul drept si cel stang. Dupa indepartarea machiajului, pleoapa dreapta isi micsoreaza dramatic dimensiunile.

Multi au spus ca poarta lentile de contact speciale, care ii maresc irisul, insa in clip nu se vede ca isi da jos lentila, asa ca efectul vizual se datoreaza in intregime creionului dermatograf.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: