TRANSFORMARE IREALA: Tanara care si-a SOCAT toti prietenii dupa ce si-a schimbat look-ul! "Esti DIAVOLUL in persoana" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:43

Daca teribilismul tinerilor din ziua de astazi vi se pare iesit din comun, ceea ce veti vedea mai jos va va soca cu adevarat.

Nu stim ce a fost in capul fetei din imagine, insa putem spune fara sa exageram ca rezultatul este diabolic.

 

Tanara si-a pus 4 piercing-uri in fata, 3 in dreptul buzelor si unul in nas, si si-a tatuat ochii cu negru. Pentru ca efectul sa fie si mai inspaimantator, si-a puse gene false negre, de o marime impresionanta, si si-a conturat sprancenele cu creion tot de culoare neagra.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Bineinteles, manichiura este facuta tot cu oja neagra.

Ce este si mai socant este ca aceasta transformare a fost facuta intr-un timp foarte scurt, iar prietenii care au vazut-o ulterior au ramas de-a dreptul socati.

 

Voi ce parere aveti?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.