Transformare radicala de stil la “Teo Show”! O mamica complesita de treburile casnice s-a lasat pe mana stilistei Maria Andrei iar rezultatul e exceptional. Iti vine sa crezi ca e aceeasi persoana?

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Cea care s-a lasat pe mainile stilistei Maria Andrei, a fost Simona Toma, consilier bancar, mama si sotie, care si-a dorit o schimbare de stil radicala.

Pentru ca s-a neglijat dupa nasterea celor doi copii, Simona a decis ca este momentul sa isi transforme infatisarea pentru a se simti mult mai bine dar si pentru a scapa de complexele care uneori o coplesesc. Intrebata cat de dispusa este sa accepte orice schimbare propusa de specialist, Simona a raspuns sincer ca se bazeaza pe experienta stilistilor si va fi de acord cu orice transformare.

“Orice schimbare este binevenita! Ma las pe mana specialistilor!”,

a exclamat Simona.

Intr-o singura zi, stilista Maria Andrei a transformat-o radical pe Simona. Aceasta nu i-a schimbat doar stilul vestimentar, propunandu-i haine care sa o intinereasca, ci i-a recomandat si o schimbare de coafura. Acestea au fost la shopping pentru a cauta cele mai potrivite haine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Mandra de noua ei creatie, Maria Andrei, a prezentat-o pe Simona in platoul “Teo Show”, unde a fost admirata de toata lumea.

Bursucu s-a simtit eclipsat de eleganta celor doua inviatate si s-a retras in culise sa isi schimbe hainele. Iata cum arata Simona acum: 

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.