TRANSFORMARE SENZATIONALA. Din cersetor, a devenit un barbat super sexy

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 22:24

Un experiment coordonat de o organizatie non-profit isi doreste sa schimbe radical viata oamenilor care, din diferite motive, au ajuns fara adapost si un loc de munca.

Organizatia isi are sediul in Statele Unite si isi propune sa ajute oamenii care cersesc pe strazi sau fara adapost. Oamenii sarmani sunt mai intai luati de pe strada si dusi intr-un laborator unde viata li se schimba radical in numai cateva ore. Si asta pentru ca se incepe mai intai cu o transformare fizica. Dupa o baie relaxanta, profesionisti in ale frumusetii, dar si stilisti vestimentari schimba cu totul infatisarea celor care accepta sa faca parte din acest experiment.



Primul voluntar a fost un barbat pe nume Jim Wolf. El este veteran de razboi si de ani de zile a dus o lupta crancena cu saracia din cauza dependetei de alcool care l-a lasat cersind pe strazi. Jim a fost atat de miscat de noua lui infatisare incat a gasit in interiorul sau resursele necesare pentru a se lasa cu totul de bautura. Asistat in continuare de fundatie, veteranul merge regulat la intalniri ale Alcoolicilor Anonimi.
A devenit stapan pe propria-i viata si asteapta sa primeasca o locuinta. Urmariti un material video care va va emotiona pana la lacrimi!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.