TRANSFORMARE SENZATIONALA. Era atat de grasa incat orice scaun se rupea cu ea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 23:05

O mama obeza a slabit peste 100 de kilograme de dragul fiului ei! Femeia, in varsta de 45 de ani, era atat de grasa incat ii era rusine sa se aseze pe scaun oriunde s-ar fi aflat.

Kim Freshwater, o femeie de 45 de ani din Marea Britanie, ajunsese sa cantareasca 185 de kilograme. Femeia nu mai stia ce sa faca ca sa slabeasca! Manca o singura data pe zi, ce-i drept o masa consistenta, si tot se ingrasa. Ii era rusine sa isi insoteasca fiul la scoala, daramite sa se prezinte la serbari!

Din cauza kilogramelor in plus ii era greu sa faca anumite sporturi cum ar fi sa mearga cu bicicleta sau sa joace tenis, activitatile ei preferate.

Genunchii si spatele o dureau ingrozitor, abia mai putea respira si avea probleme mari cu tensiunea arteriala. Trebuia sa redevina stapana pe viata ei, altfel sfarsitul ar fi fost tragic.


“Inainte purtam doar haine de culoarea neagra, acum garderoba mea este plina de culoare. Abia acum realizez cat de nefericita eram”, a declarat Kim Freshwater pentru cotidianul Daily Mail.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.