TRANSFORMARE SENZATIONALA! Gemenele care fac FURORI pe internet! Arata de nerecunoscut dupa mai multe operatii estetice

Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:46

S-au operat din cap pana in picioare pentru a arata ca niste dive. Doua gemene din Coreea de Sud fac furori pe internet dupa ce si-au facut mai multe operatii estetice in cadrul unui show.

In Coreea de Sud, operatiile estetice sunt un moft la mare cautare pentru majoritatea tinerilor si nu numai. Aproape ca nu exista persoana care sa nu-si fi facut vreo interventie, fie ea cat de mica. Cererile sunt diverse, de la implanturi mamare, rinoplastie, etc, insa la mare cautare sunt transformarile radicale, din cap pana in picioare.

Din ce in ce mai multe tinere, nemultumite de felul in care arata, se dau pe mana chirurgilor pentru a le schimba complet infatisarea.

Este si cazul tinerelor din galeria foto de mai jos, surori gemene, de altfel. Cele doua si-au remodelat complet fata, dar si corpul, acolo unde natura nu fusese prea darnica. Fetele au participat in cadrul unui show foarte popular, unde tinerele se inscriu pentru a-si schimba infatisarea. "Let`s beauty", este cel mai popular si mai urmarit show de televiziune din Coreea de Sud.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: