TRANSFORMARE SENZATIONALA! Iti vine sa crezi ca tanarul din imagine a devenit idolul femeilor? A slabit peste 100 kg in 18 luni

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:24

Un tanar obez era in pragul sinuciderii din cauza ca nu reusea sa scape de kilogramele acumulate. S-a ambitionat, insa, sa slabeasca, iar rezultatul este uimitor.

Tanarul din imaginile de mai jos, in varsta de 31 de ani, ajunsese sa cantareasca 210 kilograme. Fusese incadrat la categoria obezitate morbida si, din pricina faptului ca nu reusea sa slabeasca, se gandise chiar si la sinucidere. Insa intr-o seara, in timp ce se afla intr-un bar, ceva socant s-a intamplat.

O femeie atragatoare i-a spus ca este atat de gras incat ii provoaca greata. Cuvintele ei l-au durut foarte mult, dar, in mod ciudat, l-au ambitionat sa slabeasca.

Nu o sa va vina sa credeti, dar de data asta a reusit! A dat jos 115 kilograme in 18 luni, transformandu-se din obez intr-un adevarat idol al femeilor.


##GALLERY270##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”