TRANSFORMARE spectaculoasa! Cantarea 383 kg la 16 ani si acum a ajuns sa arate ASA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:09

Un barbat din Statele Unite ajunsese sa cantareasca 383 de kilograme la doar 16 ani, moment in care a decis ca este cazul unei schimbari.

El a suferit o transformare spectaculoasa datorita unei vointe de fier si in 10 ani a devenit un alt om.

Justin Willoughby avea 383 de kilograme, desi era doar un adolescent din cauza faptului ca devenise pur si simplu dependent de mancare.

"Nu ma gandeam decat la mancare. Ma ajuta sa-mi controlez emotiile si ma ajuta cu anxietatea si atacurile de panica" a marturisit barbatul, potrivit Huffington Post.



Americanul recunoaste teama de moarte l-a facut sa se transforme intr-un cu totul alt barbat.

"In 2003, eram pe un pat de spital din Pittsburgh, Pennsylvania. Doctorii mi-au spus ca daca nu slabesc, voi muri. Aveam 16 ani si eram coplesit. Am decis sa ma calmez... Am avut o mentalitate de tipul slabesti sau mori" a povestit el.

Un rol important in transformarea sa aproape miraculoasa l-a ocupat sportul, pe langa o dieta stricta.
"La inceput nu faceam decat sa ma ridic si sa ma asez pe scaun."

Justin a ajuns la o greutate de 94 de kilograme si si-a dorit un corp bine definit, asa ca a inceput sa ridice greutati, a ajuns sa cantareasca 107 kilograme si sa aiba un fizic model.

"Consum mancare, dar mancarea nu ma consuma pe mine"
recunoaste acum el.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.