Transformare spectaculoasa! Dintr-un slabanog a ajuns ASA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:31

Aceasta stire este pentru doamne si domni, deopotriva. Pentru doamne, de admirat si pentru domni de urmat.

Omul cu muschi de otel isi arata forta. Calea spre success este 90 la suta antrenament intens si 10 la suta pasiune. Stefan Popa munceste de 14 ani pentru muschii ce atrag toate privirile. Culturismul este pentru el meserie si stil de viata! Cine il vede acum nu isi imagineaza ca la 17 ani cantarea doar 59 de kilograme.

De atunci a inceput munca: zile intregi petrecute in sala de antrenament, o dieta restrictiva si un program de somn strict.

Inainte de orice concurs, Stefan mananca doar carne si carbohidrati. Iar in ziua competitiei renunta la orice lichid. Totul pentru ca muschii sa arate impecabil! Bineinteles, ca in orice meserie, exista si cateva trucuri:„ o crema speciala care se aplica inainte de concurs ca sa scoata detaliile in evidenta, luminile coroborat cu crema de pe tine scot in evidenta detaliile, asta in cazul in care esti pregatit”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si,

totusi, omul de fier are un punct slab! Desi se relaxeaza la parcul acvatic, piscina este pentru el mai mult o sperietoare!
Si bineinteles ca atunci cand ai un asemenea trup toti ochii se intorc dupa tine!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.