TRANSFORMARE ULUITOARE: Baietelul din imagine s-a tuns pentru prima data la varsta de 3 ani! Vezi cum arata acum VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:07

Baietelul din imaginea alaturata este cat se poate de fericit si, la cei 3 anisori pe care ii are, a facut o fapta de care parintii lui sunt foarte mandri!

Va vine sa credeti sau nu, el s-a tuns pentru prima data in viata, iar pletele lui de 60 de centimetri au fost folosite pentru a face o peruca, ce va ajunge la un copil care sufera de cancer.

 

Elijah Edney a reusit sa stranga si in jur de 1.200 de euro pentru fapta lui, bani care vor merge tot la copiii bolnavi de cancer.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Inainte de acest episod mama baiatului, in varsta de 27 de ani, cheltuia sute de euro pe sampon si balsam si pierdea ore intregi ingrijindu-i parul.

 

A fost de acord sa il tunda si dupa ce copiii de la gradinita incepusera sa faca glume nereusite si sa il compare cu o fata. Micutul se declara foarte incantat de noul lui look si este mai fericit ca niciodata. Urmariti transformarea lui in clipul video de mai jos: