TRANSFORMARE ULUITOARE! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata acum tanara din imagine din cauza unui moment UMILITOR FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:54

Multe femei ar considera umilitor momentul in care ar da nas in nas cu fostul iubit si cu noua partenera sexy a acestuia.

Pentru Sarah Clancy insa, aceasta intamplare nedorita s-a dovedit a fi cel mai bun lucru care i s-a intamplat vreodata. Simplul fapt ca si-a vazut alesul inimii in compania noii lui iubite, care are o talie de invidiat, a ambitionat-o sa slabeasca.

 

Sarah, care cantarea atunci 95 de kilograme, si-a jurat ca va face totul pentru a ajunge la o talie de viespe.

 

"Eram distrusa dupa despartire.

Cand l-am vazut la bratul noii lui prietene, care arata extrem de bine, am fost devastata. Mi-am dat seama ca greutatea mea a fost unul dintre motivele pentru care m-a lasat si mi-am jurat atunci sa fac totul pentru a slabi", spune tanara.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Ea a apelat la o dieta speciala.

Si-a redus consumul de calorii si nu a mai mancat niciodata seara, dupa ora 17:00. Ulterior, dupa ce a mai slabit, a inceput sa si alerge pentru a-si tonifia muschii si pielea.

 

Acum, la doi ani dupa momentul umilitor pe care l-a trait, tanara are un corp de invidiat. A ajuns la 50 de kilograme si reuseste sa intoarca privirile tuturor barbatilor.

 

Bruneta extrem de sexy, in varsta de 28 de ani, spune ca nu a fost niciodata mai fericita si ca trebuie sa ii multumeasca fostului ei iubit.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-cb8ee309d6d8640d341343c8e064cf4e.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-d4a2a5513254a0e10d4ae8ed8c51c6f2.jpg