TRANSFORMARE ULUITOARE! S-a temut pentru viata ei si a ajuns de la 137 de kilograme la 64. Vezi cum arata acum FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:45

O mama a doi copii a reusit sa piarda jumatate din greutatea pe care o avea de teama ca nu va mai apuca sa isi vada micutii crescand.

Claire Alsop, in varsta de 31 de ani, ajunsese la 137 de kilograme dupa nasterea copiilor ei, care au acum 4, respectiv 6 ani. Femeia a declarat ca ajunsese sa se teama pentru viitorul ei dupa ce a inceput sa aibe probleme de sanatate din cauza obezitatii.

"Nu aveam nici macar 30 de ani si aveam probleme grave de sanatate. Nu puteam sta in picioare mai mult de 10 minute.
Incepusem sa ma gandesc cat de mare voi fi la 40 de ani sau chiar daca voi mai prinde acea varsta. Atunci am stiut ca este momentul sa fac ceva".

Dupa ce a incercat numeroase diete, fara rezultat, Claire a decis sa mearga la sala de fitness. A fost uimita de faptul ca nu trebuia sa renunte la mancarurile ei preferate si ca, in acelasi timp, putea sa si slabeasca.


In prima saptamana a slabit 3.6 kilograme iar astazi are 64 de kilograme, cu 73 mai putin decat atunci cand a inceput exercitiile. Femeia marturiseste ca viata i s-a schimbat complet de cand a slabit.

"Nu am vrut ca cei mici sa fie jenati sau sa fie aratati cu degetul pentru ca parinii lor sunt grasi. Acum au o mama si un tata de care pot fi mandri".


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard25-00f2e588fc915fe127b9bd183295c465.jpg